125 de persoane căutate prin Sistemul Schengen, găsite în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un număr de 125 de persoane semnalate în sistemul Schengen, găsite în ultima săptămână FOTO Adevărul
Un număr de 125 de persoane semnalate în sistemul Schengen, găsite în ultima săptămână FOTO Adevărul

Un număr de 125 de persoane semnalate în Sistemul Informatic Schengen (SIS) au fost găsite în ultima săptămână de poliţiştii români şi partenerii străini, în urma cooperării prin Biroul SIRENE din IGPR, informează Poliţia Română.


„În perioada 9 - 15 martie a.c., în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul CCPI - IGPR, autorităţile de aplicare a legii din România au localizat, pe teritoriul ţării noastre, 65 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în SIS (Sistemul Informatic Schengen)“, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 23 de autoturisme care erau căutate de către poliţiile europene, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul unor dosare penale.

Autorităţile străine au identificat pe teritoriul lor 60 de persoane căutate de Poliţia Română, dintre care 32 cu mandat european de arestare, trei semnalate ca fiind dispărute din România, iar 13, căutate pentru participarea la o procedură judiciară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite