11.000 de poliţişti, mobilizaţi în perioada Sărbătorilor de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11.000 de poliţişti asigură ordinea publică în preajma Sărbătorilor de Paşte. Dintre aceştia 3.000 vor patrula în zona bisericilor, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţia Română asigură ordinea şi paza de sărbători cu peste 4.000 de patrule, dintre care 3.000 în maşini. Totodată, poliţiştii rutieri sunt prezenţi pe aproape 400 de drumuri naţionale şi autostrăzi. Aproximativ 700 de echipaje veghează buna desfăşurare a traficului în această perioadă. Dintre acestea, 300 sunt dotate cu aparate radar.

Şi poliţiştii de la Transporturi au fost mobilizaţi în perioada Sărbătorilor de Paşte, astfel că aceştia patrulează pe 305 trenuri de călători, majoritatea către staţiunile montante şi pe litoral, dar şi în 297 de staţii şi triaje de cale ferată. De asemenea, poliţiştii vor patrula în 14 aerogări internaţionale şi naţionale, precum şi în 27 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Reprezentantţii Inspectoratului General de Poliţie spun că 500.000 de persoane vor participa la slujbele de Înviere în toată ţara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite