Surorile ataşate de engleză şi română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora (stânga) şi Maria Sarsaniuc
Teodora (stânga) şi Maria Sarsaniuc

Teodora (8 ani) şi Maria (10 ani) Sarsaniuc învaţă la Şcoala generală „Elena Cuza“ din Piatra Neamţ şi sunt bucuria profesorilor care le pregătesc.

Cele două fetiţe au participat constant la mai multe concursuri şcolare la matematică, limba română şi limba engleză, unde au obţinut rezultate bune.Maria este elevă în clasa a IV-a şi are cele mai multe calificative „Foarte Bine". „În afară de orele de la şcoală, mă pregătesc alături de sora mea şi acasă" spune Maria. „Facem teste de pe internet pe care le găsim cu mama şi cu tata", poevesteşte Teodora. Maria a obţinut medalii de aur în clasele a II-a şi a III-a la evaluarea «Năstăsescu» şi medalie de bronz la matematică la acelaşi concurs naţional. Fetiţa a obţinut clasări pe primele locuri şi la întrecerile şcolare «Winners» şi «Cangurul» la disciplinele matematică, limba română şi limba engleză, de care este ataşată foarte mult.

Nici Teodora, sora ei, elevă în clasa a III-a, nu este mai prejos, ea obţinând locul I şi maximum de puncte (100) la concursul „Micul Matematician" şi trei medalii de aur la toate fazele evaluării «Năstăsescu». „Sunt două eleve care fac cinste şcolii şi care obţin rezultate deosebite şi prin grija părinţilor, care se ocupă mult când este vorba despre activităţile lor", spune Ioan Grigore, învăţătorul Mariei Sarsaniuc.

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite