Articol publicitar

Fii Student la ASE! Admitere IULIE 2023 la Academia de Studii Economice din București

Publicat:

Concursul de admitere la ASE la programele universitare de licență pentru anul universitar 2023-2024 începe vineri, 7 iulie a.c. Înscrierile au loc online, pe platforma instituțională admitere.ase.ro, în perioada 7 – 14 iulie a.c., prin încărcarea documentelor de concurs.

image

Cea mai bună universitate economică și de administrație publică din Europa de Sud-Est vine și anul acesta cu una dintre cele mai generoase oferte de școlarizare pentru candidații săi - peste 7000 de locuri, aproape jumătate fiind finanțate de la bugetul de stat. Candidații pot opta pentru unul sau mai multe dintre cele 35 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană – 25 de programe pentru forma de învățământ cu frecvenţă și 10 programe la distanţă şi cu frecvenţă redusă. Calendarul Admiterii poate fi consultat pe pagina dedicată Admitere licență, unde candidații pot studia planurile de învățământ și fișele de disciplină la fiecare program de studii, pentru a afla ce urmează să studieze la ASE. De asemenea, pe pagina de Admitere, candidații pot afla detalii în legătură cu perspectivele de angajare dobândite la absolvirea programelor de licență oferite de ASE.

image

Concursul de admitere iulie 2023 constă în:

· eseul motivațional

· testul de competenţă lingvistică, susținut doar de către candidaţii care optează pentru un program cu predare în limbă străină sau pentru programul „Limbi moderne aplicate” și care nu au certificat de competență lingvistică, recunoscut de ASE (detalii);

· media generală de admitere, ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).

image

Vă așteptăm cu drag să deveniți candidații noștri! ASE poate fi alegerea câștigătoare pentru tine!

Atunci când îți alegi facultatea este normal să te gândești la ce oportunități de angajare ai pe viitor, și, desigur, să ții cont de prestigiul universității. Făcând alegerea corectă, vei avea șansa de a învăța foarte multe lucruri, de a deveni performant pe piața muncii și de a avea cei mai frumoși ani ai vieții. Ai o variantă sigură aici, în România – Academia de Studii Economice din București. Aici ai posibilitatea să devii un specialist competitiv, acumulând cunoștințe și experiențe de învățare și  de viață studențească în țară, dar și în străinătate, prin numeroasele mobilități  Erasmus pe care le oferă ASE.

Ce perspective au absolvenții ASE pe piața muncii?

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele topuri de prestigiu. Academia de Studii Economice din București se situează, pentru a patra oară consecutiv, pe locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2023, și este singura universitate din țară care se află, pentru al doilea an consecutiv, în top 600 la nivel mondial.  

Angajatorii apreciază foarte mult studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanția unui viitor sigur – o confirmă influentul QS World University Rankings, unde ASE este universitatea cu o foarte bună inserție a absolvenților pe piața muncii. 86% dintre absolvenții noștri își găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultății în domeniul studiat, având oportunitatea de a-și clădi un viitor sigur și bine plătit.

Pentru a afla în ce condiții ar urma să învețe și să locuiască (în cazul celor care vor sta la cămin) în perioada studenției, candidații interesați pot vizita campusul ASE, accesând modernul tur virtual al ASE, care poate fi vizionat și cu ochelarii VR (realitate virtuală).

Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere și ASE, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2023, Facebook, Instagram, adresa de e-mail admitere@ase.ro, dar și cunoscutul Call Center Info Admitere la care 15 studenți și consilieri răspund întrebărilor candidaților. Studenți ASE răspund la întrebări și pe grupul de Facebook Admitere 2023, special creat pentru a contribui la orientarea candidaților interesați de alegerea domeniilor de studiu, în cunoștință de cauză.

La 110 ani de excelență academică, ASE are o comunitate puternică cu peste 25 000 de membri, într-o permanentă adaptare la cerințele economiei de piață, în strânsă legătură cu standardele mediului de afaceri. ASE este liderul învățământului superior economic din România, unde cu siguranță poți găsi multe oportunități pentru a avea o carieră de succes în viață!

ASE urează succes tuturor tinerilor care pășesc într-o nouă etapă în viață – aceea de student!

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite