Broşura admitere liceu 2019 a fost publicată online cu circa o lună întârziere, în Capitală. Celelalte judeţe încă sunt în aşteptare

0
0
elevi vaslui

Broşura de admitere la liceu a fost publicată online de către Inspectoratul Şcolar Bucureşti, cu aproape o lună întârziere. Elevii şi profesorii din celelalte judeţe aşteaptă încă publicarea broşurii , deşi absolvenţii de clasa a VIII-a mai au doar trei zile până termină şcoala.

Broşura cu informaţii esenţiale pentru absolvenţii de clasa a VIII-a a fost publicată online abia miercuri, din cauză că Ministerul Educaţiei a amânat până după alegerile europarlamentare aprobarea planului de şcolarizarea pentru liceele teoretice şi şcolile profesionale din ţară

Broşura de admitere la liceu şi şcoala profesională 2019 cuprinde informaţii esenţiale pentru elevii de clasa a VIII-a: câte clase de Informatică, Ştiinţe ale naturii, Filologie, Ştiinţe Sociale etc., care este numărul de locuri pe care vor concurav elevii la fiecare liceu în parte, care a fost ultima medie de intrare anul trecut la fiecare clasă, pe fiecare filieră şi care sunt şcolile profesionale duale unde se pot înscrie.

Elevii de clasa a VIII-a mai au doar trei zile până la finalizarea cursurilor gimnaziale şi mai puţin de două săptămâni până la începerea Evaluării Naţionale. 

Mai multe - Educație

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite