Articol publicitar

Admiterea la cele 7 facultăţi ale Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, 4-22 iulie 2022.  Hai să fii #Extraordinar la USAMV!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
8888

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) îşi deschide porţile în perioada 4 – 22 iulie 2022 pentru admiterea la studii de licenţă şi 1 – 18 iulie 2022 pentru programele de master, invitându-te să alegi să ai o experienţă de student #extraordinară.

În luna Iulie, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) te invită să alegi să iei parte la o experienţă extraordinară şi să te înscrii la facultate la licenţă sau master pentru a începe un nou capitol al vieţii tale. Peste 5400 de locuri, din care 2280 de locuri la buget şi 3140 de locuri la taxă sunt disponibile pentru viitorii studenţi la cele 7 facultăţi ale USAMV Bucureşti, pentru studii universitare de licenţă şi master. 

Află care sunt programele de studii din cele şapte facultăţi disponibile şi alege-o pe cea care se potriveşte dorinţelor tale: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală. Mai multe detalii poţi vedea aici: www.usamv.ro/admitere 

”Ca în fiecare an, aşteptăm cu mare entuziasm şi bucurie perioada de admitere la facultate la unul din programele de la licenţă sau master. Este o emoţie şi pentru noi să vedem tineri frumoşi care îşi doresc să se alăture comunităţii USAMV şi care prin entuziasmul lor să ne ajute să devenim mai buni în ceea ce facem. Să ne provoace să împărtăşim cu ei cât putem de mult din experienţa noastră. Dorim să susţinem şi să pregătim studenţi #extraordinari care vor duce mai departe valorile USAMV – să acţionezi responsabil pentru a face lumea un loc mai bun” a spus Prof.dr. Răzvan I. Teodorescu, rectorul universităţii. 

Dacă te-ai decis că viitorul tău este la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară atunci află că poţi alege dintre: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală. 7 Facultăţi, 2280 de locuri la buget, 2 campusuri de top şi 4000 de locuri de cazare sunt pregătite să îi întâmpine pe noii studenţi. 

Pentru cei care încă nu sunt hotărâţi ce să aleagă, USAMV vine în ajutor cu o vizită în campus! Intră pe site-ul USAMV şi programează o discuţie cu unul din consilierii Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră care te va ghida către cele mai bune opţiuni pentru viitorul tău!

În plus, poţi afla mai multe detalii despre programele de studii disponibile (vezi aici), despre viaţa #extraordinară de student la USAMV (vezi aici), dar şi despre povestea Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (vezi aici). 

Admiterea la Studii Universitare de LICENŢĂ

Perioada de înscriere: 

  • 4-22 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.     
  • 1-19 iulie programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară 

Criteriile de admitere: 

– pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală sunt: 

  • 70% media de la bacalaureat
  • 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

– pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară sunt:

  • 50% nota obţinută la proba scrisă, susţinută online
  • 50% media de la bacalaureat

Admiterea la Studii Universitare de MASTER

Perioada de înscriere:

  • 1– 18 iulie - pentru toate programele de studii organizate în cele şapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti 

Criteriile de admitere: 

10% notă obţinută la proba scrisă (eseu)/online

90% media anilor de studii de licenţă 

Admiterea la Studii Universitare de DOCTORAT

Perioada de înscriere: 12-16 septembrie

Criteriile de admitere:

– examen competenţe lingvistice

– examen oral 

Te aşteptăm pe www.admitere.usamv.ro

***

Despre Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) este o instituţie de învăţământ superior şi de cercetare acreditată, pol de excelenţă al învăţământului universitar de specialitate, transformată constant şi consistent pe parcursul celor 170 de ani de existentă. USAMV are peste 11.000 de studenţi, fiind definită ca "o universitate pentru viaţă şi agricultură, prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate" ("Agriculture for Life, Life for Agriculture"). USAMV are în vedere patru direcţii strategice de dezvoltare în contextul actual: învăţământ de calitate (cu accent pe abilităţile practice urmărite de angajatori), cercetare avansată, internaţionalizare şi parteneriat cu mediul de afaceri.

 www.usamv.ro

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite