Admitere la liceu. Elevi cu 10 la Matematică, rămaşi nerepartizaţi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
20 de elevi din toată ţara cu medii mari au ratat repartizarea computerizată Foto: Arhivă
20 de elevi din toată ţara cu medii mari au ratat repartizarea computerizată Foto: Arhivă

Un elev al Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, care a obţinut nota 10 la Matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională a rămas pe dinafară în urma repartizării computerizate. Nu este singurul caz din Bucureşti.

Elevul bucureştean a obţinut media generală de admitere 9,00, dar, cel mai probabil n-a completat suficiente opţiuni în fişa de înscriere. Elevul a luat nota 10 la Matematică, 8,00 la Limba română şi a avut media anilor de gimnaziu 9,91. 

Nu este singurul elev al acestui liceu rămas pe dinafară. Un altul cu nota 9,00 la Matematică şi media de admitere 9,02 n-a fost nici el repartizat. 

Un alt caz este acela al unui elev al Şcolii generale nr. 195 din Bucureşti – una dintre cele mai bune din capitală. Elevul a obţinut nota 10 la matematică, 8,10 la Limba română, media generală de admitere fiind 9,05. 

În total, în ţară, 20 de elevi, cu medii între 9,50 şi 8,82 au rămas nerepartizaţi computerizat. Dintre aceştia, 10 sunt din Bucureşti, iar unul din Constanţa, dar a optat pentru un liceu din Bucureşti. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite