UPDATE Incident armat la Universitatea Centrală din Michigan. Două persoane au fost ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit într-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrală din Michigan, relatează Fox News. Potrivit poliţiei, suspectul este în libertate.

UPDATE 18.25 Persoanele care au fost ucise astăzi în campusul Universităţii Centrale din Michigan nu făceau parte dintre studenţii instituţiei de învăţământ superior, a anunţat poliţia. Forţele de ordine bănuiesc că incidentul armat a avut la bază o ceartă domestică. Poliţia a anunţat că nu există alte victime. Suspectul, un tânăr de culoare în vârstă de 19 ani, nu a fost însă prins.

UPDATE 17.56 Două persoane au murit în incidentul armat de la Universitatea Centrală din Michigan, relatează Fox News. Relatările iniţiale ale presei americane făceau referire la două persoane împuşcate, însă nu existau date despre ct de gravă este starea lor.

- Ştirea iniţială - 

Universitatea a anunţat pe contul său de Twitter că au fost auzite focuri de armă în campus, iar poliţia îi sfătuieşte pe studenţi să se adăpostească şi să apeleze numărul de urgenţă în cazul în care văd ceva suspect, notează New York Post.

Potrivit autorităţilor, incidentul a avut loc în jurul orei locale 9.00. (16.00, ora României).

Forţele de ordine au deja un suspect - este vorba despre un bărbat de culoare. Acesta ar fi înarmat şi periculos.

Incidentul are loc la numai două săptămâni după masacrul de la liceul Stoneman Douglas în care 17 persoane au fost ucise.

Universitatea Centrală din Michigan se află în Mount Pleasant, Michigan şi are peste 20.000 de studenţi.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite