Un american de 107 ani a fost ucis într-un schimb de focuri cu trupele de elită SWAT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele SWAT au fost chemate după ce suspectul a împuşcat poliţiştii. FOTO Reuters
Trupele SWAT au fost chemate după ce suspectul a împuşcat poliţiştii. FOTO Reuters

Membrii unei echipe SWAT au fost chemaţi să intervină la un caz de atac cu armă de foc într-o casă din Arkansas. Când a ajuns, echipajul a găsit două persoane rănite de un bărbat înarmat, pe care l-au împuşcat.

Monroe Isadore, un american în vârstă de 107 ani din Pine Bluff, Arkansas, a murit în urma unui schimb de focuri cu o echipă a trupelor de elită SWAT. Bărbatul era înarmat cu o puşcă şi, după ce rănise două persoane, se baricadase într-un dormitor. 

monroe isadore

Iniţial, la faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, care l-a somat să deschidă uşa, însă Isadore a tras cu arma prin aceasta. Poliţiştii s-au retras într-un loc sigur şi au chemat întăriri. Autorităţile au început să negocieze cu bărbatul până la sosirea trupelor SWAT (Special Weapons and Tactics). 

Acestea au reuşit să introducă o cameră video în camera în care se afla Isadore şi au putut confirmat că acesta mânuia o puşcă. Echipa SWAT a folosit mai ântâi gaze, sperând că-l va forţa pe bărbat să iasă. El a început însă să tragă de la fereastră. 

Membrii SWAT au intrat atunci în cameră, sub focurile de armă trase de Isadore, şi au tras la rândul lor. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite