Un adept al teoriilor QAnon şi Illuminati şi-a omorât copiii pentru că aveau „ADN-ul şarpelui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

O fetiţă de trei ani şi un băieţel de un an au fost omorâţi chiar de părintele lor pentru „a nu deveni monştri”. Bărbatul era proprietarul unei şcoli de surf din California.

Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, adept al teoriilor conspiraţiei QAnon şi Illuminati, a fost reţinut după ce şi-a ucis copiii, fiind convins că minorii au „ADN-ul şarpelui şi vor deveni monştri, aşa că trebuie să-i omoare”, potrivit NBC, citat de Libertatea.

Bărbatul a spus în faţa celor de la FBI că şi-a înjunghiat copiii cu un instrument ascuţit de pescuit. Fetiţa de 3 ani a fost înjunghiată de 12 ori, iar băieţelul de un an a fost înjunghiat de 17 ori. 

Matthew Taylor Coleman şi-a motivat crimele spunând că îi era teamă că micuţii vor deveni „monştri” şi credea că soţia sa le-a transmis „ADN-ul şarpelui”. Ştia despre teoria aceasta de la QAnon şi Illuminati.

Sursa citată arată că teoria conspiraţiei a „poporului şopârlă” susţine că extratereştrii reptilieni conduc în secret lumea şi au preluat funcţii importante în guvern, bănci şi la Hollywood. Coleman a spus că ştie că ceea ce a făcut este greşit, dar că „este singura cale de acţiune care va salva lumea”.

Soţia lui a fost cea care a alertat poliţia după ce bărbatul a plecat cu copiii şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţia a utilizat funcţia de căutare a telefonului mobil iPhone, care a arătat că acesta a ajuns în Mexic, Rosarito. Ulterior, poliţiştii au sesizat FBI, fiind un caz de răpire, iar autorităţile l-au reţinut după întoarcerea în SUA.

Bărbatul şi-a recunoscut crimele şi le-a spus anchetatorilor unde se află arma cu care şi-a ucis copiii. Acesta a identificat cadavrele recuperate de autorităţile mexicane.

Citeşte şi: 

SUA: CDC recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 a femeilor însărcinate

 Oficial SUA: Luptătorii talibani ar putea izola Kabulul în 30 de zile şi să îl cucerească în 90

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite