Trump, după anunțul retragerii lui Biden: „A fost de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Donald Trump l-a descris pe Joe Biden ca fiind „de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre”, într-o convorbire telefonică la CNN, la câteva minute după ce preşedintele Joe Biden şi-a anunţat retragerea din cursa pentru 2024.

Donald Trump și Joe Biden. FOTO Arhivă
Donald Trump și Joe Biden. FOTO Arhivă

Deşi nu este clar cine va fi candidatul democrat, Trump a spus că el crede că vicepreşedintele Kamala Harris va fi mai uşor de învins decât ar fi fost Biden.

Democratul Joe Biden a anunţat, duminică seară, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că acest lucru „este în interesul partidului meu şi al ţării”.

Într-o nouă postare, Joe Biden a anunțat că o susține pe Kamala Harris ca succesoare a sa. 

"Deși intenția mea a fost să caut realegerea, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv pe îndeplinirea îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu”, a scris Biden într-o scrisoare pe care a postat-o ​​pe contul său X.

Președintele a făcut anunțul șocant după o campanie de presiune de câteva săptămâni din partea liderilor, organizatorilor și donatorilor democrați care nu vedeau calea spre victorie atât timp cât Biden rămânea reprezentant al Partidului Democrat. O performanță dezastruoasă în dezbateri luna trecută și aparițiile sale publice neuniforme de atunci nu au făcut decât să exacerbeze temerile de multă vreme ale alegătorilor că președintele în vârstă de 81 de ani e pur și simplu prea bătrân pentru a mai servi încă patru ani.

Trump, despre decizia lui Biden: „Nu era apt să candideze la funcția de președinte”

Donald Trump a rămas singur, deocamdată, în cursa prezidențială pentru Casa Albă. Joe Biden și-a anunțat retragerea, iar fostul președinte a avut o reacție directă pe „Truth Social”.

Escrocul Joe Biden nu era apt să candideze la funcția de președinte și cu siguranță nu a fost niciodată! A ajuns în funcția de președinte doar prin minciuni și știri false. Toți cei din jurul lui, inclusiv doctorul său și mass-media, știau că nu era capabil să fie președinte. Și acum, uite ce a făcut țării noastre, cu milioane de oameni trecând granița noastră complet necontrolați, mulți venind din închisori, instituții psihice și un număr record de teroriști. Vom suferi foarte mult din cauza acțiunilor sale, dar vom remedia foarte repede pagubele pe care le-a făcut. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”, a scris Donald Trump.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite