Trump: Dacă republicanii câștigă, meritul este al meu. Dacă pierd, nu sunt vinovat

0
Publicat:

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat în cadrul unui interviu că, în cazul în care, republicanii vor câștiga controlul Congresului, meritul este al său. Cu toate acestea, Trump nu își va asuma și posibilul eșec.

Donald Trump
Trump susține că meritul e al său dacă republicanii câștigă controlul Congresului FOTO Getty Images

Dacă (n.red republicanii) câștigă, eu ar trebui să primesc întreaga recunoaștere. Dar dacă pierd, nu ar trebui să fiu deloc considerat vinovat. Dar probabil se va întâmpla exact invers”, a declarat Donald Trump într-un interviu acordat NewsNation. 

De asemenea, Trump s-a lăudat singur fiindcă a încurajat mai mulți republicani să candideze. Însă afirmă că nu se așteaptă la gratitudinea lor. 

Probabil nu mi se vor recunoaște meritele, deși, în multe cazuri, eu le-am spus oamenilor să candideze. Și au candidat și s-au dovedit a fi candidați foarte buni”, a mai precizat Trump. 

Fostul președinte american a realizat personal campanie pentru mulți candidați republicani, spre exemplu J.D. Vance, în Ohio sau Mehmet Oz, în Pennsylvania. 

Dacă rezultatul va fi bun, nu voi primi mulţumiri, iar dacă rezultatul va fi prost, vor da toată vina pe mine”, a afirmat Trump.  

Potrivit rezultatelor parțiale, J.D. Vance a câștigat alegerile, în vreme ce Mehmet Oz a pierdut. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite