Trump: Ancheta lui Mueller a creat o prăpastie între SUA şi Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Donald Trump a spus luni, în urma summitului cu preşedintele rus Vladimir Putin, că investigaţia procurorului special Mueller „a creat o prăpastie între noi şi Rusia.”

„Poate că am eliminat această piedică, dar a existat şi preşedintele Putin a spus asta”, a declarat Trump pentru Fox News.

„Unul dintre primele lucruri pe care le-a spus când am început a fost <<E păcat, pentru că am putea face atât de mult bine>> Şi au creat o piedică falsă, e o vânătoare de vrăjitoare, o înţelegere aranjată cu tipi ca Peter Strzok şi James Comey şi McCabe... şi vă puteţi imagina cine altcineva. E păcat.”

Summitul de luni a avut loc la trei zile după ce SUA au pus sub acuzare 12 cetăţeni ruşi pentru că au spart şi au făcut publice ilegal email-urile unor politicieni democraţi în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2016.

La o conferinţă de presă după întâlnirea dintre cei doi lideri, Putin s-a oferit să pună la dispoziţie procurori ruşi, ca să-i interogheze pe agenţii acuzaţi şi a adăugat că echipa lui Mueller ar putea lua parte la interogatoriu.

Trump i-a spus jurnalistului Sean Hannity care-l intervieva că a fost„fascinat” de sugestia lui Putin, însă apoi a respins-o, spunând că echipa lui Mueller „probabil n-ar vrea să participe.” 

Watch the latest video at foxnews.com

Watch the latest video at foxnews.com

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite