Trump a spus că SUA s-ar putea confrunta cu o baie de sânge dacă el pierde alegerile

0
Publicat:

Fostul președinte american a promis că va face din nou Statele Unite o „țară mare” dacă va fi reales.

Donald Trump. Foto: Profimedia
Donald Trump. Foto: Profimedia

Fostul lider american Donald Trump crede că Statele Unite se vor confrunta cu o baie de sânge dacă nu câștigă alegerile prezidențiale din noiembrie.

"Dacă nu sunt ales, va avea loc o baie de sânge. Și asta este cel puțin. Va fi o baie de sânge pentru țară", le-a spus el susținătorilor din Dayton, Ohio, sâmbătă.

Trump și-a amintit că anterior a numit alegerile prezidențiale din SUA din 2016 „cel mai important vot”, dar că „alegerile din 2024 le depășesc” ca importanță. "Suntem în declin. Dar vom schimba totul. Vom face din nou Statele Unite o țară mare", a spus republicanul. Discursul său a fost difuzat pe canalele de televiziune americane.

Trump a primit deja numărul necesar de voturi de delegați pentru a deveni candidatul republican la președinția Statelor Unite. Actualul șef al statului, Joe Biden, care candidează pentru un al doilea mandat, și-a asigurat sprijinul unui număr suficient de delegați din partea Partidului Democrat. Astfel, lupta se va desfășura, în mod previzibil, între aceiași candidați ca acum patru ani, când Biden l-a învins pe Trump, care dorea realegerea în cea mai înaltă funcție guvernamentală. Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.

SUAPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite