Scântei și părți componente cad dintr-un avion după decolare. Imagini filmate de martori oculari

0
Publicat:

Un martor a filmat în SUA momentul în care scântei și mai multe bucăți se desprindeau dintr-un avion la scurt timp de la decolarea acestuia.

Scântei observate la un avion în SUA / Foto Twitter / American Pride
Scântei observate la un avion în SUA / Foto Twitter / American Pride

Avionul, care trebuia să aterizeze inițial pe Aeroportul Internațional din São Paulo, a fost nevoit să se întoarcă pe Aeroportul Internațional Newark Liberty la ora locală 01:00 (8:00 ora României), pe 22 septembrie, la aproximativ o oră și jumătate după decolare.

În videoclipul distribuit pe rețelele de socializare se pot auzi țipetele martorilor de la sol în timp ce Boeingul 777-200 trece pe deasupra lor cu scântei lăsate în urmă.

Compania United Airlines a declarat pentru 9News.com că la bord se aflau 256 de pasageri în momentul incidentului.

„După ce aeronava noastră a avut o problemă tehnică la scurt timp după decolare, a rămas în aer pentru a arde combustibil și apoi a aterizat în siguranță”, a spus un purtător de cuvânt într-un comunicat.

„Pasagerii au plecat cu o nouă aeronavă în această după-amiază. Inspecția inițială de întreținere indică o problemă cu o pompa hidraulică”., a mai precizat compania.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a declarat că United Airliness le-a dezvăluit problema. 

În ultima săptămână, compania a făcut inspecții, iar în urma acestora, 25 de avioane Boeing 777-200 vor rămâne la sol din cauza unor probleme tehnice.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite