Incident șocant într-un avion. Un pasager i-a dat un pumn în cap unui însoțitor de zbor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a atacat cu violență un însoțitor de zbor al companiei American Airlines și i-a dat un pumn în cap în timp ce acesta se afla cu spatele. Care este motivul halucinant pentru care a făcut acest lucru.

Pasagerul violent a atacat un însoțitor de zbor FOTO Captură video/YouTube
Pasagerul violent a atacat un însoțitor de zbor FOTO Captură video/YouTube

Un videoclip devenit viral în rețelele sociale arată cum pasagerul violent s-a apropiat de însoțitorul de zbor și l-a lovit din spate.

Ceilalți pasageri au fost șocați și au ajutat echipa să-l rețină pe agresor, care a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles, potrivit New York Post. Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Incidentul a avut loc miercuri, 21 septembrie, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles.

Pasagerul a fost supărat și a devenit violent pentru că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi.

A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite