O „sugar baby“ a devenit virală pe TikTok cu postarea ei despre ce îi cere „tăticul”. Surpriza care a urmat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O influenceriță din SUA a explicat pe TikTok ce înseamnă să fii „sugar baby" și cum se pregătește ea pentru „sugar daddy". Monologul ei s-a încheiat însă cu o întorsătură de situație, potrivit Business Insider.

Utilizatoarea Desirè Victoria a explicat care sunt semnele distinctive ale unui aranjament de tip sugar daddy: rămâi în formă, arătați bine, iar în schimb, primește geanta aia.

După ce a împărtășit cerințele stricte pe care ea le respectă, TikToker-ița a dezvăluit că acel „sugar daddy” despre care vorbește nu este un om de afaceri bogat care-i l plătește stilul de viață, așa cum ar fi fost tentați mulți urmăritori să creadă, ci Unchiul Sam, statul american, guvernul federal al SUA, iar ea, „sugar baby", este o femeie soldat

Am spus <<sugar baby>>? Am vrut să spun soldat", a spus Desirè Victoria în videoclipul postat pe TikTok pe 27 august și devenit viral.

„Când vine vorba de corpul meu, îi place să fie în formă”

Videoclipul care a strâns 4,5 milioane de vizualizări și peste jumătate de milion de like-uri începe cu tânăra pregătindu-se pentru „sugar daddy".

„El preferă cu siguranță părul prins în coadă de cal, departe de față, când vine vorba de aspectul meu în ansamblu. Îi place să fie foarte natural. Este un bărbat sănătos. Când vine vorba de corpul meu propriu-zis, îi place să fie în formă și sănătos", a spus, la început, Victoria.

Tânăra a adăugat că beneficiile „sugar baby" includ bani pentru chirie, zboruri și transport, precum și cheltuieli personale.

Întorsătura de situație a apărut când Victoria s-a îmbrăcat într-o uniformă militară.

„Armata americană trebuie să folosească asta ca reclamă”

Au urmat valuri de reacții.

„A fost grozav! Armata americană trebuie să folosească asta ca reclamă de recrutare, am fost convins!", a comentat un utilizator. 

Alții au spus că puteau să prevadă răsturnarea de situație datorită tricoului pe care îl purta Victoria, la început, în videoclip.

„Când am văzut tricoul verde, mi-am zis: <<Oh, vorbește despre Unchiul Sam (n.r. SUA)>>", se arată într-un comentariu.

Tendință de viralizare a influencerilor militari pe TikTok

În ultimul timp se constată o tendință de viralizare a influencerilor militari care împărtășesc frânturi din viața lor în cadrul forțelor armate, pe TikTok.

Videoclipurile din acest gen, cunoscute sub numele de Military TikTok sau „MilTok",  conțin, de obicei, imagini pline de umor despre viața lor în uniformă.

Recent, un soldat al armatei americane, Anthony Gonzales, a devenit viral pentru videoclipurile sale care ironizează Generația Z și modul în care tinerii la care face referire ar putea reacționa pe câmpul de luptă.

Armata SUA interzisese anterior soldaților să folosească TikTok pe dispozitivele guvernamentale, însă interdicția nu se aplică dispozitivelor personale ale trupelor.

Nu este clar dacă videoclipul Victoriei reprezintă o încălcare a standardelor de conduită online ale armatei americane.

Business Insider a cerut un punct de vedere reprezentanților Victoriei și Departamentului american al Apărării, însă nu a primit răspuns până la publicarea articolului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite