O „sugar baby“ din Bihor ademeneşte bărbaţii pe site-uri de întâlniri şi îi lasă fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plângere mai puţin obişnuită la Parchetul Oradea, unde un bărbat a reclamat că a fost înşelat de o prostituată, care l-a lăsat şi fără partida de sex promisă, dar şi fără banii din portofel. 

Orădeanul a cunoscut-o pe tânără pe un site de întâlniri şi a conversat cu ea pe aplicaţia Whatsapp
Orădeanul a cunoscut-o pe tânără pe un site de întâlniri şi a conversat cu ea pe aplicaţia Whatsapp

Bărbatul susţine că a a cunoscut-o pe tânăra de 23 ani pe un site de dating, sugardaters.ro, unde se prezenta sub numele de „Adela”, o „sugar baby” de 23 de ani care căuta să fie „răsfăţată".

Plăceri pe bani

În realitate, după câteva minute de discuţii, fata i-a spus pe şleau că vrea „o relație cu un ajutor financiar în urma unor plăceri", iar când bărbatul i-a spus că el caută doar "sex în schimbul ajutorului financiar", ea a fost de acord. "Păi într-un regim hotelier, 200 euro". Pe româneşte, se va întâlni cu el într-un apartament închiriat prin Airbnb, iar pentru prestaţia ei cerea 200 euro. 

Cei doi s-au văzut în după-amiaza de 23 octombrie, în jurul orei 16.00, într-un apartament plătit tot de orădean. "Am avut diverse discuții despre așteptările fiecăruia dintre noi legate de întâlnire la un pahar de vin și o țigară, atât în sufragerie cât și pe balcon", se arată în plângerea înaintată de orădean procurorilor. 

Din când în când, a explicat el, fata scria mesaje pe telefon, aspect care nu i s-a părut ciudat.  La un moment dat, ea a cerut să vadă banii ca să se convingă că e de încredere. "I-am numărat suma de 1.000 lei și i-am spus că o să-i înmânez la finalul întâlnirii, așa cum ne-am înțeles. După aceea, ea a propus să mergem la duș pe rând, prima dată eu și după aceea ea. Am lăsat la vedere portofelul meu pe masa din sufragerie", scrie în document.

A păcălit şi pe alţii

Când orădeanul a ieşit de la duş, prostituata plecase. I-a trimis mesaj pe whatsapp, iar ea i-a răspuns iniţial că se întoarce în 15 minute, după care nu a mai răspuns, ba chiar l-a blocat, ca să nici n-o mai poată contacta. 

Verificându-şi portmoneul, bărbatul a văzut că, de fapt, a fost păcălit, căci fata îi luase cei 1.000 lei, suma la care s-au înţeles şi cu care el sosise la întâlnire.

Ulterior, orădeanul a relatat păţania sa şi pe forumul destinat adulţilor (nimfomane.com), şi unde alţi doi bărbați au confirmat că și ei au fost păcăliţi de aceeaşi tânără şi într-un mod similar. Mai mult, unul dintre ei a dezvăluit şi identitatea reală a tinerei.

Ca atare, la sfârşitul săptămânii trecute, orădeanul a dat-o pe mâna procurorilor, acuzând-o de înşelăciune, şi ataşând la plângerea depusă copii ale discuţiilor purtate, dar şi fotografii cu fata şi datele ei personale. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite