O fetiţă de 5 ani a mers un kilometru pe un ger de -35 de grade Celsius cu fratele în braţe pentru a cere ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 5 ani a umblat singură cu fratele ei mic prin ger la temperaturi teribil de scăzute, aproape un kilometru, pentru a cere ajutor.

Incidentul a avut loc în Venetie,  Alaska, fetiţa şi fratele ei suportând la temperaturi de -35 de grade Celsius. Când au ajuns la uşa vecinilor, cei doi copii erau îmbrăcaţi în haine subţiri şi erau încălţaţi doar în şosete.

Vecinii au chemat imediat poliţia, care a aflat că micuţii fuseseră lăsaţi singuri acasă de mama lor, Julie Peter, în vârstă de 37 de ani.

Femeia a fost arestată sub acuzaţia că a pus în pericol bunăstarea unui minor.

Departamentul de siguranţă publică din statul Alaska a arătat, într-o deckaraţie că „Julie Peter, în vârstă de 37 de ani, din Venetie, a fost arestată pentru acuzaţia că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani şi un altul în vârstă de 18 luni în locuinţa sa, fără supravegherea unui adult”.

Venetie este un sat mic, cu o populaţie de aproximativ 175 de persoane, situat la aproximativ 200 de kilometri la nord de oraşul Fairbanks.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite