Motivul șocant pentru care o chiriașă l-a ucis cu ciocanul pe proprietarul locuinței în care stătea

0
Publicat:

O femeie din Massachusetts, SUA a fost trimisă în judecată, miercuri, fiind acuzată că l-a lovit până la moarte pe proprietarul locuinței unde stătea cu chirie. Bărbatul descoperise că aceasta i-a furat peste 40.000 de dolari, falsificând cecuri bancare în numele său, și a încercat să o confrunte, conform Daily Star.

Femeia a mărturisit în fața judecătorilor că a comis crima FOTO Captură video/NBC News
Femeia a mărturisit în fața judecătorilor că a comis crima FOTO Captură video/NBC News

Xiu Fang Ke, în vârstă de 43 de ani, din Newton, a fost reținută în cazul omorului lui Leonard Garber, în vârstă de 65 de ani. Procurorii cred că femeia l-a lovit până la morte și i-a ascuns cadavrul, după ce acesta aflase că i-a falsificat cecuri bancare pe numele lui, în încercarea de a scăpa de datoriile cumulate de la jocurile de noroc.

„Ancheta preliminară a relevat că inculpatul ar fi falsificat cecuri din conturile victimei și ar fi furat peste 40.000 de dolari”, potrivit unui comunicat de presă transmis Departamentului de Poliție Newton.

„Când victima a aflat de furt, a încercat să confrunte inculpata, dar aceasta l-ar fi lovit și ucis, iar apoi a încercat să ascundă cadavrul. Poliția a analizat datele financiare și înregistrările de pe camerele de supraveghere din casa domnului Garber, care ar fi arătat o femeie asiatică, identificată ulterior ca [Ke], a intrat în casa victimei, cu o zi înaintea găsirii cadavrului său.”

Membrii familiei lui Garber l-au dat dispărut luni (26 septembrie), spunând că nu au primit nicio veste de la el de mai mult de o săptămână.

Polițiștii au efectuat trei vizite la locuința acestuia, și abia în timpul celei de-a treia, care a avut lor marți, după-amiază, au găsit cadavrul acestuia „învelit într-o perdea, sub materiale de construcție și sub câteva alte obiecte grele”, se mai arată în comunicat.

Potrivit polițiștilor, cadavrul fusese plasat în așa fel încât să fie greu de găsit.

Potrivit procurorilor, femeia a mărturisit în fața judecătorilor că a comis acele fapte.

„Inculpata a recunoscut că a furat cecuri de la Leonard Garber și că l-a ucis. Ea a declarat ulterior că a folosit un ciocan și că i-a ascuns cadavrul exact în locul unde a și fost găsit de polițiști”, a declarat procurorul adjunct Julie Kunkel.

Procurorii nu știu dacă Garber și femeia care i-a adus sfârşitul au fost împreună.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite