Conflict spontan încheiat cu un foc de armă pe terasa unei pizzerii din Tecuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 28 de ani este anchetat pentru ameninţare şi uz de armă fără drept, în contextul în care a ameninţat un bărbat şi a tras apoi un foc de armă cu un pistol cu proiectile din cauciuc.

Luni, 17 august, la ora 24,00, Poliţia Tecuci a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat de 48 ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Unirii din Tecuci, a intrat în conflict cu mai mulţi bărbaţi aflaţi pe terasa unei pizzerii.

”Unul dintre aceştia a scos un pistol, cu care l-ar fi ameninţat pe reclamant şi după ce acesta s-a urcat în maşină şi a plecat, a tras un foc de armă în plan vertical. Agresorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din Tecuci, poliţiştii constatând că deţine legal un pistol cu proiectile din cauciuc, armă neletală supusă autorizării”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pistolul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, fiind deschis şi un dosar penal pentru ameninţare şi uz de armă fără drept.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite