Moarte șocantă. Închisoare pe viață pentru o mamă vegană după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost condamnată la închisoare pe viață de un tribunal din Cape Coral, statul american Florida, după ce fiul ei de 18 luni, a murit în urma „complicațiilor cauzate de deshidratare și de malnutriție severă”, relatează Fort Myers News-Press

Sheila O’Leary, mama băiețelului de 18 luni care a murit. Foto: Captură video YouTube
Sheila O’Leary, mama băiețelului de 18 luni care a murit. Foto: Captură video YouTube

Pe parcursul celor 18 luni ale vieții sale, acest copil a fost înfometat până a murit”, a afirmat liderul Unității Speciale pentru Victime din cadrul Procuraturii Statului, Francine Donnorummo, în timpul procesului. 

Băiețelul, pe numele său Ezra O’Leary, a murit pe 27 septembrie 2019. Acesta cântărea 7,7 kilograme, greutate aceasta fiind normală pentru vârsta de șapte luni. 

Femeia, în vârstă de 38 de ani, încarcerată în luna noiembrie a anului 2019, a afirmat că familia sa urmează o dietă vegană, bazată pe legume și fructe crude. Cu toate acestea, Sheila O’Leary le-a declarat investigatorilor că băiatul a fost hrănit și cu lapte matern.

Ryan Patrick O’Leary,, soțul femeii, a fost și el învinuit de omor din culpă și se află în închisoare, așteptând să fie judecat. Procesul va avea loc luna viitoare. 

Cei doi soți mai au 3 copii, de 11, 5 și 3 ani, toți subnutriți. Mamei i s-a interzis să mai aibă contact cu copiii săi. 

În timpul procesului, fostul soț al femeii și personalul Departamentului pentru Copii și Familii au depus mărturie. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite