Jucători de golf, atacați de un aligator în Florida. Cum au reacționat VIDEO

0
Publicat:

Un atac neprevăzut al unui aligator a avut drept țintă două persoane, aflate într-un cărucior de golf. Videoclipul a fost filmat recent, în orașul Ave Maria, din Florida.

Aligatorul a pătruns pe poteca terenului de golf FOTO Captură video Fox Weather
Aligatorul a pătruns pe poteca terenului de golf FOTO Captură video Fox Weather

Filmarea începe cu aligatorul care se târăște încet între două zone acoperite, îndreptându-se spre o potecă asfaltată, lângă un iaz, potrivit Fox Weather.

„Oh, Doamne!”, spune Denise Prues, autorul videoclipului.

Chiar în acel moment, un cărucior de golf trece pe lângă potecă, dar aligatorul își menține ritmul lent în timp ce continuă să meargă. Nu la fel stau lucrurile când se apropie un al doilea cărucior de golf, iar aligatorul accelerează și se grăbește înspre vehicul.

Șoferul poate fi văzut înclinând rapid mașina de golf de pe potecă și în iarbă pentru a încerca să evite reptila. Din fericire, șoferul și pasagerul său au reușit să evite animalul, care își ținea gura căscată în timp ce privea căruciorul de golf cum se îndepărtează.

Persoana care a filmat întregul videoclip poate fi auzită țipând, în timp ce urmărește evenimentul. La final, aligatorul poate fi observat cum merge spre iazul de pe cealaltă parte a potecii pavate.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite