Joe Biden spune că are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2024

0
Publicat:

Președintele american Joe Biden a afirmat luni că are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2024, însă a precizat că nu este gata să anunțe acest lucru, relatează Reuters.

Joe Biden
Biden susține că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Foto: Arhivă

Intenționez să candidez... dar nu suntem pregătiți să anunțăm încă", a afirmat liderul de la Casa Albă într-un interviu acordat emisiunii „Today" de la NBC, înainte de desfășurarea evenimentului „Easter Egg Roll". 

Atât liderul de la Casa Albă, cât și vicepreședintele Kamala Harris au spus că vor candida împreună. 

Principalii consilieri de la Casa Albă urmează să ia hotărârile finale privind lansarea campaniei lui Biden, a anunțat NBC News, citând mai multe surse. 

Partea de decizie s-a sfârșit, dar el resimte presiunea de a trebui să anunțe ceea ce a decis deja", a afirmat pentru NBC o sursă familiarizată cu acest subiect. 

În aceeași ordine de idei, fostul președinte american Donald Trump și-a depus în luna noiembrie a anului trecut candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. De asemenea, Donald Trump este primul fost președinte american judecat pentru o infracțiune, după ce înaintea scrutinului prezidențial din luna noiembrie a anului 2016 i-a acordat actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari pentru a ascunde aventura extraconjugală petrecută cu zece ani înainte, în anul 2006.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite