Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024 VIDEO

0
Publicat:

Fostul președinte american Donald Trump și-a depus, marți, candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

Donald Trump FOTO Getty Images
Donald Trump FOTO Getty Images

Donald Trump oficializează candidatura într-un document pe care l-a transmis Comisiei Electorale Federale, cu doar câteva momente înainte de a face public anunțul în fața susținătorilor republicani veniți la reședința sa din Mar-a-Lago, Florida, relatează Agerpres.

Pentru a face America din nou mare și glorioasă, în seara asta îmi anunț candidatura la președinte al Statelor Unite”, a declarat Donald Trump.

Trump dorește să obțină al doilea mandat la Casa Albă. Alături de aliații și consilierii săi, fostul președinte american a anunțat că va conduce o campanie care va ”aduna oamenii”. El susține că Partidul Republican nu își va permite să nominalizeze „un politician sau un candidat convențional” dacă dorește să revină la Casa Albă în 2024, potrivit CNN.

Aceasta nu va fi campania mea, aceasta va fi campania noastră, a tuturor”, a adăugat Trump.

Cel de-al 45-lea președinte american le-a reamintit americanilor că în primul său mandat țara nu a cunoscut războaie, a fost prosperă și respectată la nivel internațional. 

Este a treia oară când Donald Trump candidează la alegerile prezidențiale din SUA. Celebrul miliardar a devenit președintele Statelor Unite ale Americii în anul 2017. În 2021 a candidat din nou, însă a pierdut realegerea la Casa Albă în fața lui Joe Biden. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite