Joe Biden a părăsit Casa Albă pentru prima dată după mai mult de două săptămâni: Mă simt minunat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe Biden a fost infectat cu SARS CoV-2 FOTO Profimedia
Joe Biden a fost infectat cu SARS CoV-2 FOTO Profimedia

Preşedintele american Joe Biden, vindecat de coronavirus, a părăsit Casa Albă pentru prima dată după mai mult de două săptămâni, el plecând duminică la casa de vacanţă din Delaware, relatează USA Today.

“Mă simt minunat”, a spus Biden la plecarea de la Casa Albă către Rehoboth Beach.

Medicul personal al lui Joe Biden, Kevin O’Connor, a anunţat duminică faptul că preşedintele a fost testat negativ a doua zi consecutiv, astfel că îşi poate relua angajamentele publice.

Biden, care este vaccinat cu schemă completă şi a primit şi doze booster, se afla în izolare în Casa Albă din data de 30 iulie, când a fost testat positiv cu coronavirus la scurt timp după ce se vindecare. Iniţial, liderul american a fost găsit infectat la 21 iulie. El a ieşit pentru scurt timp din izolare la 27 iulie, însă nu a părăsit Casa Albă. Trei zile mai târziu, Joe Biden a intrat din nou în izolare, fiind testat pozitiv.

Cât timp a fpst infectat cu coronavirus, Biden şi-a continuat activitatea din izolare, participând virtual la evenimente.

Luni, Joe Biden şi soţia sa Jill urmează să facă o deplasare în Kentucky, unde vor întâlni familii afectate de inundaţiile care au devastat regiunea.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Conducerea militară rusă a suferit schimbări majore din cauza eşecurilor. Cum foloseşte armata rusă prizonierii?

Spitalele regionale. 17 ani de promisiuni, trei unităţi încă la stadiul de proiect. Cum a luat naştere ideea şi cum au plusat politicienii de la guvernare la guvernare

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite