Incident desprins parcă din „Exorcistul”, într-un avion nevoit să aterizeze urgent din cauza unei femei „posedate" VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un zbor al companiei Frontier Airlines, de la Houston la Denver, a fost nevoit să aterizeze de urgență în Dallas, după ce un pasager a provocat un scandal, potrivit TMZ.

S-a întâmplat după ce cursa aeriană a început să pară mai degrabă o continuare a filmului „Exorcistul" , potrivit sursei citate, care a publicat imagini cu bizara scenă.

Nimeni nu știe ce a făcut-o pe femeie să aibă o adevărată criză în timpul zborului, dar în imaginile surprinse în avion, ea apare plângând și certându-se cu membrii echipajul de bord, care o ține pe loc, într-un capăt al avionului, în timp ce ea încearcă să se întoarcă la locul ei.

„E posedată! Are nevoie de ajutor!"

La un moment dat, femeia se urcă pe scaune și se târăște prin cabină, în timp ce plânge.

Între timp, o altă femeia, aflată în apropierea persoanei tulburate, se întoarce către ceilalți pasageri și le spune că sunt cu toții martori la o posedare demonică.

„Nu e ea, e posedată! Are nevoie de ajutor!", a spus aceasta din urmă, explicându-le pasagerilor că au nevoie de o relație cu Iisus pentru a evita acest tip de „preluare" a sufletului.

Avionul a aterizat de urgență

Aeronava a aterizat de urgență în Dallas. Poliția a urcat imediat la bord pentru a o îndepărta pe femeia tulburată. Nimeni nu a fost rănit, dar pasagerii s-au speriat teribil.

Mai multe incidente aviatice ciudate au avut loc în ultima perioadă.

Incidente similare

În vara acestui an, imaginile cu o pasageră au devenit virale, după ce, în timp ce se afla într-un avion cu destinația Florida, a strigat „nenorocitul ăla din spate nu este real", provocând un un scandal care a inspirat nenumărate reacții și meme-uri, potrivit Complex.

Ulterior, femeia a dezvăluit că, de fapt, nu a văzut absolut nimic și că momentul a apărut în urma unei discuții cu un alt pasager, care a fost pur și simplu exagerată.

O altă situație care a îngrozit pasagerii și echipajul unui zbor a avut loc în octombrie, când un pilot aflat în afara serviciului, care își obținuse certificatul cu doar câteva luni înainte, ar fi încercat să oprească motorul unui avion comercial în aer.

80 de capete de acuzare au fost formulate pe numele său, pentru tentativă de omor și punere în pericol imprudentă. Pilotul a susținut că a avut o cădere nervoasă după ce a ingerat ciuperci psihedelice și nu a dormit de peste 40 de ore.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite