Incident armat într-un liceu din statul american Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev în vârstă de 15 ani a fost rănit grav, miercuri după-amiază, după ce un băiat de 17 ani a intrat înarmat într-un liceu din oraşul Winter Garden, în statul american Florida, anunţă Reuters.

Victima a fost împuşcata la nivelul feţei şi a abdomenului, a anunţat şeriful Jerry Demings, menţionând că cel puţin două focuri de armă au fost trase de atacator.

Instituţia de învăţământ, West Orange, a fost imediat evacuată, elevii fiind transportaţi la un liceu aflat în apropiere.

Potrivit martorilor, atacatorul este un băiat de culoare, exmatriculat anterior, în vârstă de 17 ani.

Inspectorul liceului, Barbara Jenkin, a afirmat că atacul a izbucnit după o ceartă între mai mulţi elevi.

Victima se află în stare gravă, a menţionat purtătorul de cuvânt al liceului West Orange.

Poliţiştii încearcă să afle motivul care l-a împins pe tânăr să facă acest gest.


Citeşte şi:

Incident armat într-un liceu din California

Cel puţin două persoane au fost împuşcate într-un incident armat care a avut loc joi la un liceu din statul american California, relatează postul ABC. Atacul armat vine după o serie de altele în ultimul timp, culminând cu cel de la o şcoala elementară din Newtown, Connecticut, unde 20 de copii au fost ucişi cu sânge rece de un bărbat.

Bilanţul atacului armat de la liceul din Cleveland a ajuns la trei morţi. Criminalul şi-a recunoscut fapta

Bilanţul atacului armat care a avut loc ieri într-un liceu din oraşul american Cleveland a ajuns la trei morţi, după ce doi dintre elevii grav răniţi au fost declaraţi decedaţi în cursul zilei de astăzi, informează Reuters.

42 de morţi într-un atac asupra unui liceu din Nigeria. Vinovată de masacru, organizaţia teroristă Boko Haram

Cel puţin 42 de persoane, majoritatea elevi, au fost ucise în atacul asupra unui liceu din statul Yobe, în nord-estul Nigeriei, de către persoane înarmate prezentate drept islamişti din Boko Haram, au anunţat sâmbătă surse medicale, citate de AFP.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite