Idila Obama-Beyonce, „petarda” lansată de media din Franţa înaintea vizitei preşedintelui adulterin Hollande în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din SUA este pe punctul de a dezvălui o relaţie secretă înfiripată între preşedintele american Barack Obama şi celebra cântăreaţă Beyonce, potrivit respectatului cotidian „Le Figaro”, care citează un fotograf francez.

Pascal Rostain, premiat cu mai multe distincţii pentru fotografiile sale, a spus luni dimineţa în timpul unei emisiuni radio a postului francez Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o „legătură” între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

Având legături strânse cu fosta Primă Doamnă a Franţei Carla Bruni şi cu Valerie Trierweiler, fosta iubită a actualului preşedinte francez Francois Hollande, fotograful a discutat cu jurnalistul francez Jean-Marc Morandini despre lansarea bombei mediatice.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar”, a afirmat Rostain, în direct, de la microfonul său. „Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant. În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller”, a notat francezul.

„Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn (actriţa care a avut o relaţie cu preşedintele John F. Kennedy - n.n.) sau Monica Lewinsky (asistenta de la Casa Albă cu care fostul preşedinte Bill Clinton şi-a înşelat soţia - n.n.). Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om”, concluzionează Rostain.

Anticiparea vizitei lui Hollande

Însă lansarea acestor afirmaţii coincide cu pregătirile pentru vizita preşedintelui francez Fracois Hollande, care este aşteptat marţi la Casa Albă. Această sincronizare este considerată suspicioasă, având în vedere că şeful statului francez este la rândul său subiectul unei scandal recent de infidelitate, iar popularitatea sa este în cădere liberă.

Deşi a refuzat să ofere detalii despre viaţa sa privată, Hollande a fost surprins de jurnaliştii francezi în timp făcea vizite suspecte actriţei pariziene Julie Gayet, în ciuda faptului că avea o relaţie lungă de şapte ani cu jurnalista Valerie Trierweiler.

Zvonurile se răspândesc cu rapiditate, alimentate de declaraţiile lui Rostain care a spus că întreaga poveste va fi publicată în paginile ediţiei de marţi a cotidianului american „The Washington Post”.

Divorţ iminent la Casa Albă?

Declaraţiile fotografului francez au fost preluate şi de revista franceză „Gala”, care a mai scris în trecut despre zvonurile potrivit cărora Michelle şi Barack Obama intenţionează să divorţeze. Şi cotidianul american „National Enquirer” a publicat un articol prin care sugera că perechea de la Casa Albă trece prin momente dificile şi nota că cei doi soţi dorm în camere separate. Aceeaşi publicaţie a susţinut că Michelle s-ar fi întâlnit cu avocaţi specializaţi în cazuri de divorţ, potrivit unor informaţii neconfirmate.

Nu în ultimul rând, acelaşi tip de speculaţii au fost intens dezbătute în mass-media din State şi cu ocazia celei de-a 50-a aniversare a lui Primei Doamne. Michelle şi-a sărbătorit aniversarea în ianuarie alături de doar câţiva prieteni apropiaţi, fără Barack Obama şi cele două fiice, Sasha şi Malia.

Nici Beyonce şi soţul ei Jay-Z, cei doi fiind consideraţi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, nu au fost ferite de gurile rele. De mai multe luni circulă zvonuri pe internet potrivit cărora mariajul celor doi cântăreţi trece prin momente dificile.

În ciuda acestor ipoteze, cuplul afişează în public imaginea unei familii fericite, având împreună o fetiţă de doi ani, Blue Ivy Carter.

image


Barack Obama şi Beyonce FOTO AFP

image

 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite