Dat afară de la Fox News, Tucker Carlson anunță relansarea emisiunii sale pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tucker Carlson a numit rețeaua de socializare singura platformă majoră pe care libertatea de exprimare nu este suprimată.

Fostul moderator Fox News, Tucker Carlson. Foto: EPA-EFE
Fostul moderator Fox News, Tucker Carlson. Foto: EPA-EFE

Fosta gazdă Fox News, Tucker Carlson, și-a anunțat relansarea iminentă pe Twitter. El a postat marți un videoclip cu conținut relevant pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

În curând vom lansa pe Twitter o nouă versiune a emisiunii noastre, la care am lucrat în ultimii șase ani și jumătate. Va mai fi ceva despre care vă vom spune. Între timp, suntem bucuroși să fim aici”, a spus Carlson.

El a atacat presa americană, acuzându-o că minte și subliniind că marile corporații media manipulează opinia publică. "Singurul lucru care mai rămâne de sperat deocamdată, lucrând în domeniul mass-media, este că vei avea libertatea de a spune cât mai mult adevăr posibil. Dar acest lucru este întotdeauna asociat cu o serie de restricții", a spus Carlson, subliniind că cei care nu sunt de acord cu aceste restricții sunt supuși represaliilor, în speță, concedierii.

Factorul determinant devine ceea ce nu poți vorbi”, a continuat jurnalistul, numind această abordare „foarte coruptă”. „O societate liberă este de neconceput dacă oamenii nu au dreptul să spună ceea ce cred ei că este adevărul”, a spus el. 

Potrivit acestuia, singura platformă majoră pe care libertatea de exprimare nu este suprimată este Twitter. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite