Focuri de armă trase împotriva sediului general al poliţiei din Dallas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focuri de armă au fost trase împotriva sediului general al poliţiei din Dallas FOTO lakewood.advocatemag.com
Focuri de armă au fost trase împotriva sediului general al poliţiei din Dallas FOTO lakewood.advocatemag.com

Focuri de armă au fost trase împotriva sediului general al poliţiei din Dallas, sâmbătă, a anunţat instituţia, citată de CNN.

Un martor ocular a declarat că suspecţii, care au deschis focul în jurul orei locale 00.30 (08.30 ora României), se aflau într-un vehicul blindat. Poliţia a răspuns la incident, a scris pe Twitter Departamentul de Poliţie din Dallas.

Măsurile de securitate au fost sporite la secţiile de poliţie din oraş şi la primărie, a precizat maiorul Max Geron.

După atac, poliţia a găsit mai multe bagaje suspecte în apropierea sediului, dintre care două conţineau explozibili. Unul dintre pachete se afla sub o maşină de poliţie.

Poliţia crede că au fost mai mulţi atacatori care au tras din diferite locuri. "Ar putea fi patru suspecţi", a declarat şeful poliţiei din Dallas, David Brown.

El a precizat că cel puţin unul dintre suspecţi a fugit la bordul unei camionete, ceea ce a declanşat o cursă de urmărire care s-a încheiat într-o parcare. Brown a afirmat că negocierile sunt în desfăşurare cu suspectul, care a declarat că este rănit. Suspectul a spus, de asemenea, că era furios pentru că poliţia i-a luat copilul şi l-a calificat drept terorist.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite