Fiica senatorului american Ted Cruz, spitalizată după ce și-a provocat răni cu un cuțit: „Este o problemă de familie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată în vârstă de 14 ani și-a provocat răni cu cuțitul și a fost găsită în locuința senatorului Ted Cruz marți seară.

Fiica lui Ted Cruz, găsită cu răni în casă / Foto: EPA-EFE
Fiica lui Ted Cruz, găsită cu răni în casă / Foto: EPA-EFE

Poliția a fost văzută în fața casei lui Cruz din River Oaks, în Houston, Texas, în jurul orei 20.00, după ce fata a fost descoperită cu răni pe brațe, scrie Daily Mail.

Un reprezentant al senatorului a declarat că incidentul a fost o „problemă de familie" și că fiicele lui Cruz sunt bine, potrivit ABC 13.

„Este o chestiune de familie și, din fericire, fiica lor este bine. Nu au existat răni grave. Familia cere ca mass-media să respecte intimitatea fiicei lor în acest moment”, a declarat un prieten al familiei pentru ABC 13.

Poliția a precizat că nu a existat „nicio activitate criminală” și că „nu a fost o problemă de violență în familie”.

Fata a fost dusă la spital pentru tratament.

Ted Cruz are două fiice, Catherine, în vârstă de 11 ani, și Caroline, în vârstă de 14 ani.

Senatorul se află în prezent la Washington DC și nu se știe dacă va călători acasă în urma incidentului, a relatat KHOU-11. Familia Cruz nu a dat o declarație oficială.

Fata nu e acord cu politicile senatorului

În ianuarie, fiica sa, Caroline, pe atunci în vârstă de 13 ani, a recunoscut că este bisexuală și a declarat că nu este de acord cu multe dintre politicile tatălui său.

Adolescenta a spus că oamenii o judecă rapid din cauza politicii tatălui ei republican, în ciuda faptului că ea se opune adesea opiniilor sale conservatoare.

„O mulțime de oameni mă judecă pe baza lui la prima vedere”, a spus ea într-un TikTok. „Dar eu chiar nu sunt de acord cu majoritatea opiniilor lui”.

Ea a dezvăluit, de asemenea, avantajele și dezavantajele de a avea un părinte aflat mereu în vizorul presei, făcând apel la echipa lor media pentru că a editat lungimea cămășii ei pe felicitarea de Crăciun a familiei.

Adolescenta a realizat videoclipul - care a fost redistribuit pe Twitter - după ce mai mulți TikTokeri au întrebat cum este să fii fiica lui Ted Cruz.

Când un alt utilizator a întrebat despre sexualitatea ei și dacă Cruz era conștient de acest lucru, Caroline a răspuns: „Nu i-am spus încă, sunt cam nervoasă să o fac, dar nu cred că s-ar supăra din cauza asta".

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite