Fetiţă de patru ani, dispărută în 2019, găsită într-o cameră secretă a unei case din SUA. Cine a răpit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Fetiţa a dispărut în 2019, când avea numai patru ani. Poliţiştii americani au găsit-o zilele acestea într-o cameră improvizată, ascunsă sub scările ce duceau la subsolul unei case.

O fată din New York, dată dispărută în iulie 2019 de la locuinţa ei din comitatul Tompkins în iulie 2019, a fost localizată în siguranţă, a anunţat marţi poliţia din departamentul Saugerties din Ulster County, arată NBC New York.

În 2019, principalii suspecţi ai cazului au fost Kimberly Cooper şi Kirk Shultis Jr, părinţii fetiţei care nu deţineau, însă, şi custodia ei. 

Paislee Shultis, în vârstă de 4 ani, a dispărut în iulie 2019, iar tatăl natural al copilei a susţinut că Kimberly Cooper a fugit cu fata lui. Ancheta de atunci nu a dus la niciun rezultat. 

Pe 14 februarie 2022, poliţia a obţinut un mandat de percheziţie la o locuinţă de pe Fawn Road din oraşul Saugerties. Ei primiseră informaţii că Shultis era ţinută într-o casă de pe acea stradă.

În faţa poliţiştilor, proprietarul locuinţei a negat că ar fi avut cunoştinţă de locul în care se află Shultis.

După o oră de căutări, fetiţa a fost găsită într-o cameră secretă improvizată, sub o scară închisă care ducea la subsolul locuinţei. Acolo erau ascunse Shultis şi Kimberly Cooper, într-o încăpere umedă şi întunecată.

Fata, care acum are 6 ani, a fost dusă la spital pentru examinare şi s-a constatat că este în stare bună de sănătate. 

Atât Cooper, cât şi Kirk Shultis Jr., împreună cu tatăl său Kirk Shultis Sr., sunt arestaţi şi acuzaţi de răpire, sechestrare şi punere în pericol a sănătăţii unui copil.

Vă recomandăm şi: 

Bomba zilei, la Jocurile Olimpice de la Beijing: CNN a deschis site-ul cu drama americanilor

Elon Musk a donat în noiembrie anul trecut acţiuni Tesla în valoare de 5,74 miliarde de dolari

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite