Donald Trump, prima ieşire oficială după alegeri. A ignorat presa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump şi Melania Trump FOTO EPA-EFE
Donald Trump şi Melania Trump FOTO EPA-EFE

Donald Trump a avut prima apariţie oficială de când a pierdut alegerile în faţa democratului Joe Biden. Preşedintele american a participat la o ceremonie de Ziua Veteranilor la Cimitirul Naţional Arlington, în ciuda vremii nefavorabile. Liderul de la Casa Albă a venit la ceremonie împreună cu prima-doamnă, Melania Trump, şi cu vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, scrie presa internaţională.

Donald Trump nu a interacţionat cu presa. Preşedintele în exerciţiu continuă să refuze să se declare învins în alegerile prezidenţiale, iar tranziţia către adminstraţia Biden se anunţă ca fiind una complicată.

În acest timp, preşedintele ales Joe Biden a participat la o ceremonie pentru Ziua Veteranilor în Philadelphia. Ambii săi fii, Beau, care a murit acum 5 ani, şi Hunter au activat în armata Statelor Unite.

În campania electorală, publicaţia The Atlantic publicase un articol care pretindea - citând patru surse sub acoperirea anonimatului - că preşedintele Donald Trump ar fi vorbit de mai multe ori în termeni dispreţuitori despre soldaţii americani ucişi pe câmpul de luptă. I-ar fi numit „fraieri” şi „rataţi”. Mai mult, susţinea autorul articolului, preşedintele american şi-ar fi anulat o vizită la un cimitir al eroilor din Franţa de teamă că ploaia i-ar fi stricat părul aranjat cu atenţie.

Donald Trump a negat aceste afirmaţii la momentul respectiv.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite