Donald Trump Jr şi Ivanka Trump, citaţi într-un proces civil din New York privind practicile de afaceri ale lui Donald Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivanka Trump
Ivanka Trump

Procurorul general al New York-ului i-a citat pe doi dintre copiii adulţi ai lui Donald Trump, Donald Trump Jr şi Ivanka Trump, ca parte a anchetei sale civile privind practicile de afaceri ale fostului preşedinte american şi compania sa omonimă, transmite Reuters.

Citaţiile emise de biroul procurorului general Letitia James au fost dezvăluite într-un document prrzentat luni într-o instanţă a statului New York din Manhattan. James l-a citat şi pe Donald Trump.

Avocaţii familiei Trump încearcă să o împiedice pe Letitia James să-l interogheze pe fostul preşedinte republican şi pe copiii săi, se arată în dosar.

Avocaţii familiei nu au fost imediat disponibili pentru comentarii.

Informaţia despre citaţii a fost publicată prima dată de New York Times, care a citat o persoană familiarizată cu problema.

Luna trecută, Trump a dat-o în judecată pe James pentru a-i bloca ancheta civilă împotriva Trump Organization, acuzându-l pe procurorul general democrat de politică partizană.

James a investigat dacă compania a umflat în mod fraudulos valorile proprietăţilor imobiliare pentru a obţine împrumuturi bancare şi a redus valorile pentru a economisi taxe.

Ancheta acesteia este legată, dar separată de o anchetă penală a procurorului districtual din Manhattan privind practicile de afaceri ale Trump Organization. James s-a alăturat acestei anchete în mai anul trecut.

Eric Trump, un alt copil adult al lui Trump, a fost interogat de biroul lui James în octombrie 2020.

viewscnt

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite