Coincidență stranie: patru subordonați ai șerifului din Los Angeles s-ar fi sinucis de-a lungul a două zile

0
Publicat:

Șeriful comitatului Los Angeles, Robert Luna, s-a declarat uimit de aceste decese, aparent sinucideri, care nu ar avea nicio legătură între ele, transmite nbcnews.

Imagine nocturnă cu centrul orașului Los Angeles
City Hall, Los Angeles: Foto Adevărul

Patru actuali sau foști angajați ai șerifului comitatului Los Angeles au fost găsiți morți luni și marți în decese care sunt investigate ca fiind sinucideri, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine.

Decesele nu au nicio legătură între ele, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine

Un căpitan a fost găsit mort în locuința sa din Saugus luni dimineață; câteva ore mai târziu, un adjunct pensionat a fost găsit mort în Antelope Valley. Tot luni, un funcționar al închisorii cunoscut sub numele de asistent de custodie a fost găsit mort în zona Santa Clarita, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine.

Biroul șerifului nu a vrut să dezvăluie numele lor din respect pentru familii

"Departamentul șerifului este mai mult decât întristat să afle despre decesele în care au fost implicați patru angajați ai LASD, unul pensionat și trei membri actuali ai departamentului", se arată într-o declarație.

"Suntem stupefiați să aflăm despre aceste decese, iar acest lucru a trimis unde de șoc de emoții în întregul departament, în timp ce încercăm să facem față pierderii nu doar a unuia, ci a patru membri activi și pensionari iubiți din familia departamentului nostru", a declarat șeriful Robert Luna.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite