Biden și Macron și-au scos soțiile la înghețată la un restaurant scump din Washington. Fotografia a devenit virală

0
Publicat:

Joe Biden, președintele SUA și Emmanuel Macron, președintele Franței, au ieșit împreună cu soțiile lor la un restaurant scump din Washington, unde au mâncat înghețată.

Joe Biden, Emmanuel Macron și soțiile acestora. FOTO Twitter Joe Biden
Joe Biden, Emmanuel Macron și soțiile acestora. FOTO Twitter Joe Biden

Cei doi președinți au mers împreună cu Jill Biden și Brigitte Macron la restaurantul de lux Fiola Mare, din Washington înainte de primul dineu de stat oferit de Biden la Casa Albă. 

”Au venit niște prieteni în vizită”, a scris Joe Biden pe Twitter, lângă o fotografie care a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Preşedintele francez Emmanuel Macron și-a început miercuri vizita în Statele Unite, printr-un tur la sediul agenţiei spaţiale americane NASA împreună cu vicepreşedintele SUA, Kamala Harris.

În timpul întâlnirii cu preşedintele francez, Kamala Harris a salutat în Paris 'un aliat vital' al SUA, iar amândoi au subliniat importanţa cooperării în spaţiul extraterestru.

Macron a descris spaţiul ca un nou loc de conflict, ceea ce face cu atât mai importantă cooperarea între state care sunt la fel de angajate faţă de ştiinţă şi valori democratice comune. 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite