Barack Obama are propria pagină pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, are propria pagină oficială pe Facebook. Pagina este activă de luni, iar primul mesaj a fost consacrat Conferinţei asupra Schimbărilor Climatice de la Paris, care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 11 decembrie. Preşedintele american şi-a îndemnat compatrioţii să se mobilizeze pentru viitorul planetei.

„Bună, Facebook! În sfârşit, am propria mea pagină. Sper că acesta va deveni un spaţiu în care să putem avea conversaţii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spaţiu în care să puteţi afla lucruri direct de la mine, un loc în care să îmi împărtăşiţi gândurile şi povestirile voastre. Vă puteţi aştepta şi la lucruri doar pentru amuzament“, a scris Barack Obama în prima postare pe Facebook în calitate de „tată, soţ şi al 44-lea preşedinte al Statelor Unite“.

Statele Unite au înregistrat o serie de progrese în diminuarea emisiilor de carbon, dar sunt necesare eforturi în continuare, a adăugat Obama, postând şi o înregistrare video în care vorbeşte despre flora şi fauna din curtea Casei Albe, transmite Mediafax.

„Sunt multe animale şi aici. Este o vulpe ascunsă pe undeva, am văzut-o eu, s-a plimbat în jurul Biroului Oval. Avem şi un şoim care zboară pe aici, unii copii i-au dat numele Lincoln. În afară de veveriţe, eu cel mai mult admir copacii şi mă bucur de aerul curat“, a afirmat preşedintele american.

În primele zece minute de la prima postare, pagina preşedintelui Statelor Unite a primit peste 2.700 de aprecieri.

Potrivit cotidianului USA Today, din raţiuni de securitate, nicio persoană nu va putea deveni „prietenă“ cu preşedintele american pe pagina acestuia de Facebook.

În luna mai, preşedintele Barack Obama a primit permisiunea serviciilor de securitate americane pentru a-şi redeschide contul pe platforma de microblogging Twitter, care era închis de şase ani.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite