Alegeri SUA 2020. Violenţe pe străzile din Beverly Hills între membri ai mişcării Black Lives Matter şi susţinătorii lui Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciocniri între diferiţii manifestanţi cu câteva zile înainte de alegerile din SUA, FOTO Shutterstock
Ciocniri între diferiţii manifestanţi cu câteva zile înainte de alegerile din SUA, FOTO Shutterstock

Mai mulţi membri ai mişcării Black Lives Matter şi mai mulţi susţinători ai lui Donald Trump s-au luat la bătaie în Beverly Hills, cu toată câteva zile înainte de alegeri.

 A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru calmarea spiritelor. Pentru că sunt aşteptate violenţe şi în ziua alegerilor, proprietarii de magazine au început deja îşi ia măsuri de precauţie, scrie Digi24.

Ciocnirile dintre susţinătorii actualului preşedinte şi membrii unor organizaţii ca Antifa sau Black Live Matters în îngrijorează pe proprietari de magazine din marile oraşe.

Pentru că se aşteaptă la violenţe după anunţarea rezultatelor alegerilor, unii patroni îşi baricadează deja spaţiile comerciale, ca înainte de trecerea unui uragan.

În apropierea reşedinţei lui Donald Trump aproape că nu mai există magazin care să nu aibă uşile şi geamurile acoperite cu bucăţi de placaj.

Situaţia este aceeaşi şi în New York sau alte oraşe americane.

Râmâne de văzut dacă măsurile de precauţie chiar au fost necesare pe 3 noiembrie, după anunţarea rezultatului alegerilor prezidenţiale

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite