Un incendiu a izbucnit la un depozit din apropierea Moscovei. Zeci de mii de metri pătraţi în flăcări, acoperişul şi un perete s-au prăbuşit FOTO, VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: twitter/ Alexey Alexandrovich Pogrebnichenko
Foto: twitter/ Alexey Alexandrovich Pogrebnichenko

Un depozit al companiei de comerţ electronic OZON din Istra, Rusia, a luat foc miercuri, a anunţat serviciul de presă al Ministerului situaţiilor de urgenţă al Federaţiei Ruse. Flăcările au cuprins o suprafaţă de circa 35.000 de metri pătraţi dintr-un total de 40.000.

Unsprezece persoane au fost rănite în incendiu, două fiind transportate la spital, a informat Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă, conform TASS.

Potrivit serviciului de presă al companiei OZON, toţi angajaţii au fost evacuaţi din depozit.

Conform TASS, autorităţile ruseşti au fost alertate la ora 12:30, despre incendiu izbucnit la un depozit din satul Petrovskoye, raionul Istra. 96 de pompieri  şi 30 de echipamente, inclusiv două elicoptere Ka-32, au intervenit pentru stingerea incendiului. La faţa locului au sosit şi mai multe ambulanţe.

  

Conform videoclipurilior publicate pe reţelele de socializare, de martorii oculari, o mare parte a depozitului este deja cuprinsă de flăcări. 

O coloană de fum se ridică la câteva sute de metri, fiind vizibilă şi din avion. 

   Acoperişul şi un peretele al depozitului s-au prăbuşit.

La faţa locului au ajuns şi doi şefi adjuncţi ai Ministerului Situaţiilor de Urgenţă din Rusia, Alexander Chupriyan, şi adjunctul şefului departamentului Ilya Denisov, pentru a coordona acţiunea de stingere a incendiiului.

Potrivit sursei citate, cumpărătorii şi vânzătorii vor fi despăgubiţi pentru bunurile pierdute din cauza incendiului în depozitul Ozon.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite