Un comandant rus lăudat pentru „curaj” şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina. Ce au descoperit soldaţii ucraineni care l-au deschis cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militarii ucraineni au deschis vehiculul blindat cu toporisca Foto Captura YouTube

Un comandant rus lăudat de televiziunile de la Moscova pentru „curajul” său şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina, acesta fiind descoperit şi deschis de militarii ucraineni.

Soldaţii Kievului au înregistrat momentul spargerii uşii vehiculului blindat de tip BMP-3 cu o toporişcă, prezentând ce au găsit în interiorul acestuia, printre obiecte numărându-se un caiet roşu cu însemnările de război ale căpitanului rus Dmitri Furdui, potrivit hotnews.ro. 

Jurnalistul Marko Kutov de la Radio Europa Liberă a descoperit că Furdui, comandantul celei de-a 8-a companii a Brigăzii 35 de Infanterie Motorizată, a fost lăudat pe 6 mai de către televiziunile ruseşti pentru eroismul şi curajul său în lupta împotriva „naziştilor” din Ucraina.

Televiziunile de la Moscova au relatat că „alături de compania motorizată care i-a fost încredinţată, el a luptat împotriva naţionaliştilor ucraineni care au ocupat una dintre aşezări”.

   

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite