Un călugăr rus îi învață pe ruși să încarce corect creștinește o pușcă VIDEO

0
Publicat:

Un călugăr rus ortodox s-a filmat cum încarcă o pușcă Kalașnikov pentru a-i învăța pe soldați cum să se roage când fac asta.

Călugăr rus care încarcă o pușcă și se roagă / Foto: Captură Video / Twitter
Călugăr rus care încarcă o pușcă și se roagă / Foto: Captură Video / Twitter

„Ceea ce vedem acum este în principal un război spiritual. Antihristul avansează împotriva sfântului popor rus, al ortodoxismului”, afirmă călugărul în cauză.

„Aș vrea să vă învăț cum să încărcați corect muniția. Pentru ca un glonț să intre în țintă, să distrugă inamicul, nu în nimic sau în aer, asta ne învață [Sfinții] Părinți: când luați glonțul spuneți următoarele cuvinte - Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi. Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi”, repetă călugărul în timp ce încarcă gloanțele unul câte unul, potrivit videoclipului postat pe Twitter, scrie Hotnews.

La finalul videoclipului, călugărul rus spune: „Sfinte Țarule Nicolae al II-lea roagă-te la Dumnezeu pentru noi”.

Țarul Nicolae al II-lea a fost recunoscut ca sfânt martir în 1981 de către Biserica Ortodoxă Rusă.

„Desanatizarea” Ucrainei

„Desatanizarea” Ucrainei, unde acum operează sute de secte, devine din ce în ce mai urgentă, a declarat Aleksei Pavlov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, într-un articol pentru aif.ru, citat de agenția de presă TASS.

Pavlov a atras atenția asupra faptului că nu se cunoaște numărul exact al sectelor din Ucraina, dar numărul acestora este de ordinul sutelor. Potrivit lui, unele dintre ele au fost create „pentru un scop specific”, altele „au existat pur și simplu ca sucursale ale unor patroni mai bogați”, altele - „și au făcut-o sub forma unui fel de societate pe acțiuni având câteva sute de adepți din orașele mici”.

Pavlov a subliniat în mod special că „Biserica Satanei”, care „s-a răspândit în Ucraina”, este „una dintre religiile înregistrate oficial în Statele Unite”. 

Aleksei Pavlov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, a scris într-un articol publicat de site-ul aif.ru că „odată cu continuarea operațiunii militare speciale, devine din ce în ce mai urgentă realizarea desatanizării Ucrainei.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite