UPDATE Rușii anunță un bombardament la Belgorod: cinci morți și 18 răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul regiunii Belgorod acuză Ucraina de un bombardament soldat joi cu cinci morți și 18 răniți în orașul cu același nume.

Bombardament la Belgorod FOTO EPA-EFE
Bombardament la Belgorod FOTO EPA-EFE

„Potrivit datelor provizorii, cinci persoane au fost ucise la Belgorod, printre care un copil, iar 18 persoane au fost rănite, printre care cinci copii”, a scris Viaceslav Gladkov pe contul său de Telegram.

Potrivit lui Gladkov, bombardamentul a provocat distrugeri în mai multe apartamente, precum și într-un centru comercial și în interiorul unei „întreprinderi industriale”.

În plus, alte două case au fost vizate de tiruri în districtul Belgorod, care înconjoară orașul.

Orașul Belgorod, situat la circa 40 de kilometri de granița cu Ucraina, este vizat adesea de tiruri în replică la bombardamentele masive efectuate de Rusia în țara vecină.

În noaptea de miercuri spre joi, Ucraina a fost vizată de 26 de rachete care au provocat moartea cel puţin a unei femei, în timp ce marţi bombardamente ruse în estul Ucrainei s-au soldat cu opt morţi.

Ministerul rus al Apărării s-a limitat pentru moment la a afirma că joi la prânz rachete lansate de armata ucraineană în regiunea Belgorod au fost neutralizate.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite