Rusia: fosta spioană Anna Chapman se lansează în lumea modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta spioană rusă Anna Chapman îşi va lansa propria linie vestimentară, iar prezentare a avut loc miercuri în Antalya. În ciuda popularităţii de care se bucură Chapman în ţara sa natală, criticii de modă nu au fost deloc impresionaţi de creaţiile echipei ei de designeri.

Cel mai popular fost spion al Rusiei, căsătorită în trecut cu un britanic, a ales staţiunea turistică Antalya pentru a prezenta criticilor şi amatorilor de modă piesele vestimentare din colecţia de „îmbrăcăminte casual”, potrivit unui purtător de cuvânt al grupului bancar Fondservisbank, principalul finanţator al rusoaicei, citat de publicaţia „The Daily Mail”.

Anna Chapman, aspirantă la titlul de creatoare e modă, şi-a creat o echipă de tineri studenţi de la facultăţile de design vestimentar din ţară, a mai declarat purtătorul de cuvânt. Colecţia poartă numele iniţiatoarei proiectului, care şi-a propus să creeze haine care „pot fi purtate oriunde, atât într-un oraş mare, cât şi într-un sat”.

Linia sa vestimentară include şi genţi cu un aspect asemănător cărţilor. Unele dintre aceste au întipărite pe coperta pseudocărţii numele unor scriitori ruşi faimoşi pentru gândurile lor radicale, cum ar fi Alexander Herzen, Nikolai Nekrasov.

Fiica unui presupus ofiţer al KGB-ului, rusoaica a fost capturată în 2010 la New York, fiind acuzată că face parte intr-o reţea de spioni ostili Statelor Unite ale Americii. Ulterior, femeia a fost deportată în Rusia, unde a fost întâmpinată de însuşi liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

De la întoarcerea ei în ţara natală, Chapman a încercat să se implice în politică, a apărut pictoriale pentru revistele adresate adulţilor, şi a obţinut postul de moderatoare a unei emisiuni.

Criticii de modă, pe de altă parte, nu s-au arătat foarte indulgenţi cu rusoaica de 31 de ani, spunând că designul hainelor din colecţia Chapman sunt lipsite de imaginaţie şi „prost construite”, notează The Daily Mail.

image

 

 

 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite