Rusia: 15 morţi în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi două camioane VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincisprezece persoane au murit duminică în urma unei coliziuni dintre un microbuz şi două camioane în regiunea rusă Ulianovsk, districtul federal Volga, au anunţat agenţiile de presă ruse, conform Agerpres.

Microbuzul a fost strivit între cele două camioane  Foto: Twitter @KorshunovAlex
Microbuzul a fost strivit între cele două camioane Foto: Twitter @KorshunovAlex

Potrivit unor martori oculari citaţi de agenţiile ruse, un camion a ieşit de pe banda sa intrând în coliziune cu un microbus care venea din sens invers, lângă localitatea Nikolaevka. În momentul accidentului, microbuzul a fost de asemenea lovit în spate de un alt camion.

Potrivit unor imagini difuzate de canalul de televiziune rus Ren TV, microbuzul a fost practic strivit între cele două camioane.

Accidentul s-a soldat cu 15 morţi, toţi cetăţeni kazahi, au precizat serviciile de urgenţă citate de agenţia de presă RIA Novosti.

Alte trei persoane - doi bărbaţi şi o femeie - au fost spitalizate în stare gravă, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Ulianovsk, Aleksei Russkih.

Încălcările regulilor de siguranţă rutieră sunt frecvente în Rusia, unde în ultimii ani au avut loc mai multe accidente mortale în care au fost implicate autobuze.

În ianuarie, cinci persoane au fost ucise şi 21 au fost rănite într-un accident de autobuz în regiunea Riazan, la circa 270 de km sud de Moscova.

În decembrie 2019, un autobuz cu circa 40 de pasageri la bord a căzut într-un râu îngheţat în regiunea Zabaikalsk, în Siberia, provocând moartea a 19 persoane şi rănirea altor 21.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite