Resturi din avionul lui Prigojin, găsite la trei kilometri de locul prăbușirii: Ipoteza unui oficial ucrainean VIDEO

0
Publicat:

Noi resturi din avionul lui Evgheni Prigojin care s-a prăbușit miercuri au fost găsite, la trei kilometri de locul impactului cu solul.

Resturi din avionul lui Prigojin Captură Twitter
Resturi din avionul lui Prigojin Captură Twitter

Potrivit unor noi imagini apărute pe rețelele de socializare, o aripă și o parte din trenul de aterizare ale avionului au fost găsite la aproximativ trei kilometri distanță de locul prăbușirii. Acest lucru indică faptul că avionul s-a dezintegrat în aer, afirmă un oficial ucrainean.

„Aripa și trenul de aterizare ale avionului lui Prigojin au fost găsite, relatează presa rusă. Acestea au căzut la trei kilometri de locul prăbușirii, în râul Lodijenka, în apropierea gării Kujenkino. La câteva sute de metri de locul unde a fost găsită coada avionului - presa rusă. Acest lucru ar putea confirma versiunea potrivit căreia avionul s-a rupt în aer”, a scris Anton Herașcenko, consilier al Ministerului ucrainean de Interne, pe contul său de pe platforma X.

Imaginile postate de Herașencko arată trenul de aterizare și o aripă de avion căzute într-o pădure de lângă Kujenkino, regiunea Tver.

Kremlinul consideră drept certă moartea lui Evgheni Prigojin. Mai multe teorii circulă în legătură cu posibilele cauze ale „accidentului” aviatic soldat miercuri cu moartea șefului Wagner și a altor nouă persoane.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite