Prigojin: Wagner a deschis centre de recrutare în 42 de orașe din Rusia

0
Publicat:

Compania militară privată Wagner a deschis centre de recrutare în 42 de oraşe ale Rusiei pentru a trimite mai mulți combatanți în Ucraina, a anunţat pe Telegram fondatorul ei, oligarhul Evgheni Prigojin.

Mercenari Wagner în Soledar FOTO Profimedia
Mercenari Wagner în Soledar FOTO Profimedia

„În 42 de oraşe din Rusia au fost deschise centre pentru recrutare în armata privată Wagner”, vor fi recrutaţi „noi combatanţi, care vor merge împreună cu noi să-şi apere patria şi familia; să construiască viitorul nostru comun şi să apere memoria trecutului”, a menţionat Prigojin în mesajul său, potrivit Agerpres.

„În pofida rezistenţei colosale a armatei ucrainene, vom continua să înaintăm. Deşi ni se pun beţe în roate la fiecare pas, vom depăşi asta împreună”, a promis șeful Wagner, în această ultimă partea a mesajului său el acuzând din nou conducerea militară de la Moscova că restricţionează accesul companiei sale la muniţii.

Wagner, care este vârful de lance al în asediul asupra oraşului Bahmut, unde se dau cele mai sângeroase lupte din ultimele luni, a denunţat în mod repetat lipsa de sprijin din partea Ministerului rus al Apărării. Prigojin acuzat Ministerul rus al Apărării de „trădare”.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite