Prigojin, către foștii combatanți Wagner care și-au încheiat misiunea în Ucraina: „Aveam nevoie de talentele voastre criminale” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a adus în Republica Karelia, situată în nord-vestul Rusiei, un grup de foști combatanți care și-a încheiat misiunea în Ucraina, a transmis, marți, serviciul de presă al lui Prigojin.

Adresându-se acestora, el a afirmat că, deși a avut nevoie de talentele lor criminale pentru a ucide inamicul din Ucraina, aceste talente nu mai sunt necesare. În plus, Prigojin le-a dat mână liberă să se alăture din nou companiei sale militare private Wagner sau să plece și să-și trăiască viața. 

Prigojin: „Cu toată sinceritatea vă spun că îmi aduc aminte de mulți dintre voi atunci când v-am luat și mulți aveați îndoieli dacă să mergeți sau nu. Mă refer la el, care stă acolo, vesel, întreg și nevătămat. 

 Mulțumesc! Băieți, ați trecut, așa cum se spune, prin sânge, pământ, piatră și zahăr. A fost greu și foarte greu. Acum toată lumea va merge acasă.  

Cei care nu aveți unde merge sau aveți dubii, am închiriat un hotel pentru voi. 

Ați primit cu toții această carte (n.red. certificat de luptător) care arată prin ce ați trecut. 

 Anterior v-am spus că aveam nevoie de talentele voastre criminale să ucidem inamicul în război.  

Aceste talente criminale nu mai sunt necesare acum. Încercați să rețineți că nu trebuie să vă întoarceți la închisoare. Nu trebuie să fiți condamnați sau închiși ca să vă întoarceți la război cu noi.  

Țineți minte poruncile. Poate nu o să reușiți toți, dar faceți tot ce puteți cu viața voastră. Aveți bani, aveți medalii. Aveți suficientă adrenalină cât să ajungă și pentru strănepoții voștri. De aceea, aveți mai multă grijă. 

 Cei care doresc să revină, vă așteptăm. Cei care doriți să faceți nuntă, botez, sau să studiați, mergeți înainte cu binecuvântarea mea, cum s-ar spune.  

Nu vreau să vă mai rețin, toată lumea se grăbește acasă. Vă mulțumesc și mult noroc!”  

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite