Premierul rus Dmitri Medvedev nu crede că vine sfârşitul lumii, dar crede în Moş Gerilă şi extratereştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pauza unui interviu acordat jurnaliştilor a cinci televiziuni, premierul rus Dmitri Medvedev a „lăsat garda jos” şi a vorbit despre Moş Gerilă, întârzierile lui Putin, extratereştri şi „nenorociţii” din poliţie, fără să ştie însă că era filmat în continuare, transmite Reuters.

„Cred în Moş Gerilă. Dar nu atât de mult. Oricum, nu sunt genul ăla de om care să spună copiilor că Moş Gerilă nu există”, a răspuns jovial premierul rus.

Apoi, Medvedev a făcut câteva aluzii deloc măgulitoare la adresa întârzierilor notorii ale lui Putin la întâlniri. „Cineva trebuie să fie foarte punctual, în timp ce altcineva încalcă toate limitele privind întârzierile”, a spus Medvedev zâmbind. Chiar în acea zi mentorul lui, Vladimir Putin, întârziase mai mult de o oră la un eveniment din sudul Rusiei, scrie Reuters.

Aceste comentarii, care au devenit motiv de glumă pe Internet, nu îl vor ajuta pe Medvedev, a cărui stea a început să se stingă de când Putin a preluat preşedinţia. Premierul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar urma să fie demis din funcţie şi şi-a reafirmat sprijinul pentru Putin.

În pauza interviului, Medvedev nu s-a sfiit să-i atace pe poliţişti atunci când un jurnalist s-a plâns de anchetatorii federali care percheziţionaseră casa unui marton la primele ore ale dimineţii. „Sunt nişte nenorociţi, de aia vin la opt dimineaţa. Aşa sunt ei obişnuiţi. Cunosc mulţi oameni care lucrează în poliţie. Cred că, dacă vin la şapte dimineaţa, vor găsi totul”, a mai spus premierul rus.

Un alt jurnalist a întrebat dacă preşedintelui rus îi sunt înmânate dosare secrete despre extratereştri atunci când primeşte celebra servietă care conţine codurile pentru activarea arsenalului nuclear al Rusiei. „Odată cu servieta cu codurile nucleare, preşedintele ţării primeşte un <<dosar secret>>. Acest dosar conţine informaţii despre extratereştri care ne vizitează planeta”, a spus Medvedev pe un ton glumeţ.

„Pe lângă asta, ţi se predă un raport întocmit de un serviciu secret care este absolut secret şi care îi controlează pe extratereştrii de pe teritoriul ţării noastre. La sfârşitul mandatului, servieta este înmânată noului preşedinte. Puteţi să găsiţi mai multe informaţii detaliate despre acest subiect în binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau să vă spun câţi dintre ei se află printre noi, pentru că s-ar crea panică", a adăugat premierul rus.

Medvedev a răspuns şi unor întrebări mai puţin obişnuite. De exemoplu, întrebat dacă acordă credit teoriilor referitoare la o prefeţie maya despre sfârşitul lumii pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite