Mama lui Aleksei Navalnîi susține că a văzut trupul fiului său, dar este șantajată pentru a fi de acord cu o înmormântare secretă VIDEO

0
Publicat:

Liudmila Navalnaia, mama lui Aleksei Navalnîi, afirmă că a putut să vadă trupul fiului său, în orașul rus Salekhard. Navalnaia a declarat, pe canalul de YouTube al lui Navalnîi, că autoritățile ruse au pretins că știu cauza morții acestuia și au "toate documentele medicale și legale".

Liudmila Navalnaia spune că a fost lăsată să vadă trupul fiului său
Liudmila Navalnaia spune că a fost lăsată să vadă trupul fiului său FOTO captură X

Ea a spus că a fost dusă la morgă pentru a-i vedea trupul miercuri și a semnat certificatul de deces al acestuia, potrivit CNN.

Navalnaia a susținut și în videoclip că anchetatorii o "amenință" să fie de acord cu o înmormântare secretă pentru fiul ei, altfel "vor face ceva cu trupul fiului meu".

"Mă șantajează, îmi stabilesc condițiile unde, când și cum trebuie îngropat Aleksei", a spus ea.

Potrivit Luidmilei Navalnaia, comitetul de anchetă rus care investighează moartea fiului său ar dori să îl îngroape "în secret”, fără a o lăsa să își ia adio.

Mama lui Navalnîi și avocatul său au călătorit la Salekhard sâmbătă, unde autoritățile închisorii au declarat că trupul liderului opoziției va fi examinat - dar când au ajuns la morgă, li s-a spus că trupul nu se afla acolo, a declarat echipa lui Navalnîi.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite